kush jemi

Shoqata Tirana eshte nje nisme qytetare e dinjitareve te Tiranes te cilet qysh ne vitin 1991 vendosen qe te ruajne, percojne dhe zhvillojne me tej identitetin kulturor dhe cilesite shoqerore te nje mjedisi te begate ne histori, tradite dhe kulture, perballe ndryshimeve epokale te fund-shekullit te XX.

HISTORIA

Shoqata Tirana eshte ndoshta Organizata jo politike dhe qytetare me e vjeter ne Shqiperine e re postkomuniste.
Shoqata Tirana nisi ne vitin 1991 si nje nisme e perfaqesuesve me te mire te familjeve historike te Tiranes, te cilet u mbeshteten ne parimet e lirise,

VLERAT DHE MISIONI

Shoqata Tirana ruan, percon dhe zhvillon ato vlera themeltare morale, politike dhe shoqerore qe formojne identitetin kulturor dhe cilesite me te mira te qendrueshme te mjedisit kombetar shqiptar.
Shoqata Tirana eshte e perkushtuar te mbeshtese parimet e lirise, barazise, te drejtes se shprehjes 

Forumi Qytetar eshte nje projekt i ri i Shoqates Tirana dale nga takimi i 29 majit 2019, qe mblodhi ne nje tryeze te rrumbullaket intelektuale te njohur dhe te guximshem te vendit, pjese e akademise dhe historise kulturore Shqiptare dhe pjese integrale te antaresise se nderit te Shoqates Tirana.

PERVJETORE

BOTIME

KRIJIMTARI

DOSSIER

SHOQATA NE MEDIA