Qazim Mulleti Bisede ne studion Top Channel

Qazim Mulleti si model i qeverisjes vendore! Kryetar Bashkie dhe Prefekti i Tiranes, ky personalitet historik dhe figure kunderthenese qe u luftua kaq fort nga regjimi komunist!