17.11.2013 Homazhe ne Varresat e Deshmoreve te Kombit

17.11.2013 Homazhe ne Varresat e Deshmoreve te Kombit ne ndere te 69 vjetorit te çlirimit te Tiranes! Z. Arben Tafaj dhe z. Shyqyri Reli vendosen kurore me lule ne emer te Shoqates Tirana dhe deshmoreve te Tiranes!