25 vjet Shoqata Tirana Nderi i Kombit

3 Qershor 2016 Shoqata Tirana feston 25 vjetorin e krijimit te saje ne nje atmosfere te ngrohte ne ambjentet e Hotel Rogner ne pranine e shume intelektualeve dhe personaliteteve te shquar te qytetit!
Ne fjalen e tije kryetari z. Arben Tafaj evidentoi misionin e rendesishem qe Shoqata Tirana ka patur ne jeten e qytetit. Z.Tafaj ndau me te pranishmit kenaqesine per vlersimin e larte “Nderi i Kombit” qe Presidenti i Republikes i akordoi Shoqates Tirana ne vitin 2016!
Gjate ceremonise u vlersuan me titullin Fisnikria Tiranase
— Gani Demneri (sekre.pare i shoqates)
— Gafur Luga ( ish Kryetar i Shoqates)
— Bujar Marika ( ish sekret. Shoqates)