Arben Tafaj ne Emisionin Top Story date 16 prill 2015

Arben Tafaj kandidati per Bashkine e Tiranes perballe gazetereve ne zgjedhjet vendore 2015 ne panel bashke me z. Sazan Guri dhe z. Nard Ndoka!

pjesa e pare

pjesa e dyte

pjesa e trete