28 Nentor 2013 festa Pavaresise dhe Çlirimit

28 Nentor 2013 festa Pavaresise dhe Çlirimit. Me rastin e 101 vjetorit te pavaresise kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj dhe sekretari i pergjshem z. Ismail Varoshi vendosin kurore me lule ne varresat e Deshmoreve te Atdheut