Ora news Bisede 03.07.2010

Zgjedhjet per organet drejtuese dhe kryetarin e Shoqates Tirana te mbajtura me 23.04.2010 u pasuan me nje fushate te re antarsimesh te cilat kulmuan me nje takim te hapur ne TOB me 1.07.2010! Kjo ishte tema e bisedes ne sdudio Ora News me gazeteren Kozeta Kurti!
Ne kete bisede z. Tafaj shpalosi objektivat e Shoqates Tirana per mandatin 2010 – 2014.
“Ne nuk duam te delegjitimojme pushtetin vendor, por kerkojme vendimmarrje legjitime te tij! Qendrimet ndaj nderhyrjeve dhunshem ne pronat e qytetareve , planet urbanistike qe shperfillin pronat e pronareve, zhdukja e memorjes historike te qytetit, do te jene diviza jone pa kompromis ne krah te qytetareve tiranes” theksoi z. Tafaj.