85 vjetori i Spitalit te Tiranes

“85 vjet mjeksi moderne Shqiptare” ishte aktiviteti i Shoqatates Tirana qe u organizua ne Hotel Sheraton, me rastin e 85 vjetorit te hedhjes se themeleve te Spitalit Publik te Tiranes ne vitin 1928! Ne prezence te qindra personaliteteve dhe qytetareve te Tiranes me kete rast ne fund te aktivitetit u vlersuan me tituj:
Prof.Dr. Shefqet Ndroqi “Fisnikria Tiranase”
Prof. Dr. Flamur Tartari “Fisnikria Tiranase”
Dr. Prof. Sali Berisha” Mirnjohja Tiranase”
Dr. Prof.Osman Jonuzi” Mirnjohja Tiranase”