11 shkurt 2010 aktivitet i Shoqates Tirana me rastin e 90 vjetorit te Tiranes Kryeqytet!

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=b_9sXiPzZMA”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

11 shkurt 2010 aktivitet i Shoqates Tirana me rastin e 90 vjetorit te Tiranes Kryeqytet! Ne kete event u shpall edhe hapja e fushates se antarsimeve te reja ne Shoqate.Ne menyre simbolike moren kartat e para:
Dr. Jorida Tabaku ; Menaxhim Biznesi
Zj. Nora malaj; Filozofi dhe Drejtesi
Zj. Elida Nuri; Gjuhe te huaja
Z. Agim Fjolla; Filozofi sociologji