90 vjetori i Tiranes Kryeqytet Ora news

Shoqata Tirana feston javen e aktiviteteve për nder te 90 vjetorit të Tiranes Kryeqytet. Vizita ne shkollen Kongresi Lushnjes, që hapi siparin e aktiviteteve, pasohet me emertimin e dy rrugeve te Tiranes : “Jogji Jorgoni” dhe “Hasan Petrela”.
Ne diten jubilare të 11 shkurtit, vizita në Prefekturen e Tiranes si shprehje e drejtimit te qytetit me dyer te hapura, u pasua nga simpoziumi me temë “Sfidat e mijë vjeçarit”.
Ne kete format te ri festimesh, simpoziumi zuri vendin kryesor. Referuesit theksuan qe duke analizuar te shkuarën shoqeria jone duhet te nxjerre objektivat e se ardhmes.