93 vjetori i shpalljes se Tiranes Kryeqytet

11 shkurt 2013 Akademia e Shkencave aktivitet organizuar nga Bashkia e Tiranes me pjesmarrjen e gjere te antareve te Shoqates Tirana me rastin e 93 vjetorit te Tiranes Kryeqytet! Ne fjalen e tij z. Sali Berisha theksoi se qytetaret e Tiranes kane bere sakrifica te jashtzakonshme per vokacionin e tyre perendimor dhe se ata, kane sherbyer si lokomotive e kombit drejt zhvillimit dhe Evropes.