98 vjetori i Tiranes Kryeqytet 11 shkurt 2018

11 shkurt 2018, Shoqata Tirana feston 98 vjetorin e Tiranes kryeqytet. Per here te pare u festua mes kengeve dhe valleve trdicionale ne Kompleksin Struga ne prezence te mbi 200 familjeve Tiranase! Ky aktivitet u mundesua financiarisht ngs z. Ilir Demneri!