Ali Bakiu kryebashkiaku midis dy epokave. Vepimtari e Shoqates Tirana ne Muzeun Kombetar

Ne nje atmosfere solemne ne Hotel Tirana Internacional, Shoqata Tirana perkujton kryetarin e pare te bashkise Tiranes z. Ali Bakiu i cili jetoi ne vitet 1911-1981. Ne fjalen e tij kryetari i Bashkise Tiranes z. Lulzim Basha citoi se “ishte tabani i qytetarise tiranase qe nxorri dhjetra dhe qindra personalitete te denje te Tiranes dhe Kombit tone”. Kryetari i Shoqates Tirana z. Tafaj theksoi se ne themel te vlerave te Tiranes metropolitane qendrojne vlerat e autoktonise Tiranase!