Anetaresime te reja ne Shoqaten Tirana, ne TOB Date 01 07 2010

Motoja e ketij takimi ishte: “Te githe se bashku ne mbrojtje te interesave te Tiranes” Ne fjalen e tij Kryetari i Shoqates Tirana Arben Tafaj preku nje sere problemesh qe preokupojne kryeqyteatsit, qe nga çeshtja e pronesise deri tek mungesa e infrastruktures ne qytet. Kryetari Tafaj theksoi qe per permiresimin e kesaj situate eshte e domosdoshme pjesmarrja e qytetareve ne vendim marrje dueke e konsideruar kete si mision te rendesishem qe Shoqata Tirana e ka marre persiper qe prej themelimit te saj.
Ne kete takim te hapur u dhane karta anetarssie shume prej figurave te njohura te artit, letersise dhe shkences.