Arben Tafaj Bisede per elitat, emisioni “Puls” TV Alsat

Alsat. Emisioni ” Puls” me gazetaren e mirnjohur Juli Xhokaxhi. Kryetari i ShoqatesTirana z. Arben Tafaj flet per familjet e medha te Tiranes dhe kontributin e tyre ne historine e Shqiperise. Elitat politike, ekonomike, akademike, te mendimit etj. familjet fisnike dhe integrimin social te tyre. Per 50 vjet u tentua ngritja e modeleve “fake” te elitave dhe goditja e elitave te trasheguara.