Arben Tafaj i ftuar ne Dita ime Vizion Plus

Rroli i shoqerise civile ne shoqerine shqiptare. Indiferenca qytetare dhe faktoret favorizues te indiferences! I ftuar ne studion e vizjon plus ne emisionin ” Dita ime” kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj.