Arben Tafaj i ftuar ne Ora news 30 shtator 2015 flet per Shoqaten Tirana

Shoqata Tirana reflekton thelbesisht historine dhe zhvillimin ekonomiko-social te kryeqytetit. Jo thjesht ajo perfaqeson zemren e elitave te ketij vendi, por njeheresh ajo ka pasur dhe ka nje rol ne fatin kombetar te modelit tone te zhvillimit. Leximi i ketij misioni ne nje Miremengjes televiziv