Arben Tafaj ne Emisionin Kendveshtrim ne NTV 13 10 2010

19 dhjetor 2010 hyrja ne fuqi e regjimit te levizjes pa viza te shqiptareve ne zonen Shengen, nje ngjarje me rendesi historike!
I ftuar ne studio e NTV ne emisionin kendveshtrim me gazetarin Blerim Kola.
Arben Tafaj; kryetar i Njesise Bashkiake 8
Gazmend Turdiu; sekretar i pergjithem i MPJ
Ylli Kumria; drejtor i kufirit dhe emigracionit.