Arben Tafaj Shijak tv 08 10 2016

I ftuar nga gazatari Bejdo Malaj ne ” Aktualitet” kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj flet per ndyshimet e qendres se Tiranes, transformimet dhe nderhyrjet qe e kane denatyruar qytetin! Zhdukjen graduale te memorjes historike te saje!