ArbenTafaj i ftuar ne emisionin “Mengjes” ne Ora News

Përkundrejt kulturës se mbijetesës Tirana ka ofruar kulturen e bashkjeteses per te ardhurit nga te kater anet e vendit. Roli absorbues i kultures tiranase në mikro purjet kuluraliste dhe shnderrimin e saje në kulturën perfaqesuese kombetare! Faktoret e asimilimt social dhe problematikat që sjell migracioni i brendshem nga të katër anët e vendit. Tirana si mbartese e vlerave te qenësishme qytetare dhe problematikat qe sjellin….