Bujar Zajmi Ekspozite per Tiranen

Ekspozite pikture kushtuar Tiranes dhe Tiranasve nga piktori i mirenjohur Bujar Zajmi! Krahas prezences se dhjetra anetareve dhe personaliteteve te Shoqates Tirana dhe qytetareve te Tiranes, moren pjese edhe z.Buron Kaceli, zj.Jorida Tabaku, z.Shyqyri Rreli, zj.Rajmonda Bulku etj. Ne emer te kryesise te Shoqates Tirana pershendeti z. Arben Tafaj dhe i dorzoi piktorit Bujar Zajmi vleresimin e Shoqates Tirana “Mirnjohja Tiranase”