Buxheti i njesise 8 dhe prioritetet ABC News 07 01 2012

Plani i investimeve per vitin 2012 nga Bashkia Tiranes dhe vizioni i ri planifikues i z.Lulzim Basha! Pjesmarrja per here te pare i Njesive Bashkiake ne kete proces!