• Phone: +355692037057
  • Email: [email protected]
  • Address: Rruga e Saraçëve (Tek Selvia) Tiranë, Albania

SHOQATA TIRANA MBESHTET RRITJEN E ROLIT TE GRUAS NE JETEN E VENDIT

Anetarja me e re e shoqates Tirana, kardio-kirurgia Lindita Çoku, e cila banon ne Shtetet e Bashkuara, shtroi nje dreke per vajzat dhe grate e bordit drejtues te shoqates duke i nxitur ato te jene me aktive ne jeten shoqerore dhe ekonomike te vendit. Lindita Çoku e cila drejton sot kliniken e saj private ne [...]

Shoqata Tirana reagon per mbledhjen e partive per kodin zgjedhor

Veshtiresite e organizimit te nje i tryeze bisedimesh edhe pse me iniciative te OSBE per fillimin e reformes zgjedhore, ishin te parashikueshme! E para, sepse palet nuk kane miratuar parimet baze mbi te cilat mund dhe duhet te kryhet kjo reforme. E dyta, ato nuk kane shpallur parimin e barazise se te gjithe subjekteve politike [...]

NJOFTIM PER SHTYP Date 19.06.2019

NJOFTIM PER SHTYP Forumi Qytetar i themeluar nga shoqata Tirana filloi sot procesin e ndermjetesimit te konfliktit politik mes dy partive kryesore ne vend, duke i ftuar ato te ulen sa me pare ne nje tryeze te dialogut, ose te ballafaqohen mes tyre ne nje debat te hapur publik me pjesmarrjen e te gjithe shoqerise [...]