• Phone: +355692037057
  • Email: [email protected]
  • Address: Rruga e Saraçëve (Tek Selvia) Tiranë, Albania

Shoqata Tirana perkujton 7 Marsin 2008 se bashku me nxenesit dhe mesuesit

Dita e mesuesit 7 marsi 2008 erdhi me e vecante kete vit per nxenesit dhe trupen mesimore te Shkolles "Servete Maçi". Shoqata Tirana organizoi festimin e kesaj dite te shenuar nje takim ne Hollin e Teatrit te Operas dhe Baletit. Mes atmosferes festive qe u krijua nga nxenesit, prinderit dhe mesuesit e kesaj shkolle, e [...]

400 vjetori i Tiranes 03 02 2014

Tirana ne 400 vjetor 28 03 2014

90 vjetori i shpalljes se Tiranes Kryeqytet

93 vjetori i shpalljes se Tiranes Kryeqytet

90 vjetori i Tiranes Kryeqytet Ora news

88 vjetori i shpalljes se Tiranes Kryeqytet

85 vjetori i Spitalit te Tiranes