FORUMI QYTETAR

DEKLARATE Date 17.06.2019

DEKLARATE Forumi Qytetar i themeluar nga shoqata Tirana autorizoi perfaqesine e vet te nise procesin e ndermjetesimit te konfliktit politik mes dy partive kryesore ne vend, duke I ftuar ato te ulen sa me pare ne nje tryeze te dialogut te thirrur nga Forumi Qytetar.Ne rast te refuzimit te tyre per dialog pa kushte, Forumi …

DEKLARATE Date 17.06.2019 Read More »

PROMEMORJE Date 06.06.2019

PROMEMORJE Ne, Forumi Qytetar i Shoqates Tirana – ne kushtet kur vendi po perballet me krizen me te thelle te dekades se fundit, ne te gjitha rrafshet e jetes politike, ekonomike e sociale;ne kushtet kur, palet politike po ndjekin me kryenecesi te pashoqe axhendat e tyre ne dem te interesave te vendit dhe te kombit …

PROMEMORJE Date 06.06.2019 Read More »