TITUJT E NDERIT

Simpoziumi kushtuar arkitektit Gani Strazimiri ne Hotel Tirana

17 tetor 2007 aktivitet ne Tirana Internacional Hotel kushtuar jetes dhe vepres se arkitekt Gani Strazimiri. Me nismen e Shoqates Tirana dhe me propozim te saje Instituti i Monumenteve te Kultures merr emrin Gani strazimiri! Krahas qindra qytetareve dhe antareve te shoqates Tirana moren pjese personalitete te fushes, familjare dhe miq te tij. Pershendeten takimin: …

Simpoziumi kushtuar arkitektit Gani Strazimiri ne Hotel Tirana Read More »

Veprimtari kushtuar Figures se Zyber Hallullit

11 shkurt 2013 Me propozim te Shoqates Tirana vendoset pllaka perkujtimore ne vendin ku ka banuar Zyber Hallulli, kryetar i pare i Bashkise Tiranes. Z. Lulzim Basha pershendet trashegimtare e familjes dhe gjithe qytetaret e Tiranes per kontributin e tyre ne ndertimin e Tiranes Metropolilane.Arben Tafaj, kr. Shoqates Tirana u shpreh se ky aktivitet hap …

Veprimtari kushtuar Figures se Zyber Hallullit Read More »