VEPRIMTARI POLITIKE

Agon Channel 18 05 2011

18.05.2011 Kryetari i Njesise Bashkiake nr 8, i ftuar ne emisionin Agon, tashme i rikonfirmuar per te treten here ne krye te kesaj njesie! https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ETKaqH0Aar0

Emisioni i ftuari i dites TV Koha 11 04 2011

11.04.2011 Kryetari i Njesise Bashkiake nr. 8 i ftuar ne TV Koha skjaron se ngritja e tesioneve elektorale me baze saktesine e listave zgjedhore,nuk perben sens, sepse paisja me karta elektronike biometrike qe zevendeson çertifikatat dhe rregjistri kombetar elektronik kane shmangur shume parregullsi qe lisheshin me keto elemente zgjedhor! https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=w7JaAsh9dB0

Emisioni Bardh a Zi Çlirimi I trotuareve

Arben Tafaj mungesen e permendoreve dhe busteve ne qytet e trajton si shperhje e problematikes se mjedisit kulturor dhe si mungese respekti per figura te rendesishme historike te Tiranes dhe Shqiperise https://www.youtube.com/watch?v=CBNdW0p-fqE

Ora News 31 08 2011

31.08.2011 Ora News! Nje nga intervistat e para pas fitores se mandatit te trete! Kryetari i sapo zgjedhur z. Arben Tafaj citon se eshte mirnjohes banoreve te Njesise Bashkiake nr 8 te cilet i besuan perseri drejtimin dhe menaxhimin e kesaj zone historike te Tiranes! https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HbmOJbdpbVc

Intervista Ndryshimet ne Bashkine e Tiranes 29 07 2011

Takimi i pare i kryetarit te ri te Bashkise se Tiranes z. Lulzim Basha me date 29.07.2011 me kreret e njesive vendore te Tiranes ne kuader te vendosjes se dialogut periodik dhe frymes se re te menaxhimit te qytetit, e cila mungonte prej vitesh. Kronika: Abc News; Vizion plus; Klan; Tvsh; Planet! https://www.youtube.com/watch?v=oSfsiXfPEJw&feature=youtu.be

TVSH Lajme 18 09 2011

Ne nje interviste per TVSh Kryetari i Njesise Bashkiake 8 z. Arben Tafaj anetar i grupit te punes per decentralizimin e pushtetit vendor u shpreh se “se shpejti do te kemi nje format paraprak te dokumentit per decentralizimin”! Tafaj e cileson nje hap historik kete marredhenie te re, cila i jep fund perqendrimit te kompetencave …

TVSH Lajme 18 09 2011 Read More »

Per decentralizimin e pushtetit vendor 29.07.2011

Kryetari i Njesise Bashkiake nr 8 z.Arben Tafaj ne studion Abc News flet per takimin e pare te kryetarit te ri te Bashkise se Tiranes z. Lulzim Basha me date 29.07.2011 me kreret e njesive vendore te Tiranes ne kuader te vendosjes se dialogut periodik dhe frymes se re te menaxhimit te qytetit! https://www.youtube.com/watch?v=6V7-jWewtSE

Kapitalizmi agrar 27 Mars 2015

27 mars 2015 Hotel Tirana Internacional Shoqata Tirana organazon simpozium ” Kapitalizmi Agrar” fillesat dhe ringritja e tij ne Shqiperi. Pasi i uroi te pranishmeve mirseardhjen Kryetari i Shoqates Tirana z.Arben Tafaj theksoi se ky simpozium synon perfshirjen e organizatave te shoqerise civile, perfaqesuesve te institucioneve akademike dhe shoqatave te fermereve ne analizen e sfitave …

Kapitalizmi agrar 27 Mars 2015 Read More »

Projekt Buxheti 2012 21 12 2011

Kryetari i Bashkise Tiranes z. Lulzim Basha prezanton projetk buxhetin e vitit 2012 per njesite bashkiake 8 dhe 9 ne nje takim me banoret e ketyre zonave! https://www.youtube.com/watch?v=itKRWOBpXYk

Nis projektimi i Tiranes Metropolitane

Kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj ne cilesine e parfaqesuesit komunitar, merr pjese ne konsultimet publike si pjese e grupit teknik te Bashkise Tiranes per projektin “Tirana Metropolitane”. https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=-iHrj2UeTdI

Decentralizimi i pushtetit Vendor” 07.09.2012

Kryetari i Njesise Bashkiake 8 z. Arben Tafaj me cilesine e bashkehartuesit te draftit per decentralizimin e pushtetit vendor, eshte shprehur per AS tv se: kalimi i me shume pergjegjsive ne drejtim te Njesive Bashkiake eshte ne rradhe te pare, rritje e cilesise se sherbimeve per qytetaret” https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=gBCNZQ82YwM

Kriza politike ne Shqiperi dhe nje Po me kushte per Shqiperine!

Reforma zgjedhore është shpresa e vetme për rikthimin e legjitimitetit institucional – dhe për fillimin e përmbushjes graduale të kushteve që Shqipëria ka përpara për hapjen e negociatave. Kjo reformë nuk mund të jetë e pjesshme, sipërfaqësore dhe kalimtare. Ajo duhet të ndërtojë një mekanizëm të pakthyeshëm të përfaqësimit të vërtetë politik, pa truke shkëmbimi …

Kriza politike ne Shqiperi dhe nje Po me kushte per Shqiperine! Read More »

Arben Tafaj Ora zero ne UTV

Arben Tafaj i ftuar ne studion e Ufo tv per te komentuar nje nder zhvillimet me kryesore politike: vendimin e vendeve te BE per liberalizimin e vizave per qytetaret shqiptare! https://www.youtube.com/watch?v=4bXVQiRn5Mk

SHOQATA TIRANA PERSHENDET FITOREN E ALEANCES PER QYTETARIN NE ZGJEDHJET VENDORE 2015

Ne nje konference per shtypin Shoqata Tirana pershendet fitoren e “Aleances per Qytetarin”. Kryetari z. Arben Tafaj theksoi se kjo fitore shenon nji epoke te re ne drejtimin e Tiranes. Qeverisja nuk do te jete vetem ne emer te qytetareve por edhe ne ineres te tyre me pjesmarrjen e drejtperderejt te qytetareve ne vendimmarrje. Kjo …

SHOQATA TIRANA PERSHENDET FITOREN E ALEANCES PER QYTETARIN NE ZGJEDHJET VENDORE 2015 Read More »

Buxheti i Njesise Bashkiake 8 ABC News 19 01 2012

Plani i investimeve per vitin 2012 nga Bashkia Tiranes dhe vizioni i ri planifikues i z.Lulzim Basha! Pjesmarrja per here te pare i Njesive Bashkiake ne kete proces! Per here te pare ne njesine bashkiake 8 shumfishohet plani investimeve! https://www.youtube.com/watch?v=ZYGCG89fyCM

ArbenTafaj i ftuar ne emisionin “Mengjes” ne Ora News

Përkundrejt kulturës se mbijetesës Tirana ka ofruar kulturen e bashkjeteses per te ardhurit nga te kater anet e vendit. Roli absorbues i kultures tiranase në mikro purjet kuluraliste dhe shnderrimin e saje në kulturën perfaqesuese kombetare! Faktoret e asimilimt social dhe problematikat që sjell migracioni i brendshem nga të katër anët e vendit. Tirana si …

ArbenTafaj i ftuar ne emisionin “Mengjes” ne Ora News Read More »