Ceremonia e rivarrimit te Skerdilajd Llagamit, Bogovina-Tirane

Me nismen e Shoqates Tirana dhe te kryetarit Arben Tafaj, u be e mundur sjellja ne atdhe e trupit te deshmorit Skerdilajd Llagami “Komandant Shpendi”, luftetar i UÇK. Ne ceremoni merrnin pjese personalitete nga te dyja vendet, familjare dhe te aferm, Fjalen e moren Kryetari i Shoqates Tirana, Arben Tafaj, Prefekti i Tiranes Ruzhdi Keçi, etj.  Ceremonia mortore u zhvillua ne Shtepine Qendrore te Ushrise, ku u bene honazhet e fundit. Fjalen e mori i fundit zoti Bardhyl Llagami, babai i deshmorit i cili percolli mesazhin qe mbi gjithshka duhet te veme Shqiperine. Nen shoqerimin e truprojave te nderit dhe te marsheve funebre, trupi i tij u varros ne Varrezat e Deshmoreve ne Tirane.