Regjistrimi elektronik. Kronike e Media Sat TV 08 09 2008

Kryetari i Minibashkise nr 8 flet per problemin e krijuar ne krijimin e regjistrit elektronik dhe zgjidhjen e ketij problemi. Gjithashtu Kryetari i kesaj minibashkie Arben Tafaj terheq vemendjen e dhe per problemin e pageses se taksave jo vetem per qytetaret ne Tirane por edhe per ata qe jane emigrante, te cilet pavaresisht se jetojne jashte Shqiperise, por shtepite i kane ne Tirane.