DEKLARATE Date 17.06.2019

DEKLARATE

Forumi Qytetar i themeluar nga shoqata Tirana autorizoi perfaqesine e vet te nise procesin e ndermjetesimit te konfliktit politik mes dy partive kryesore ne vend, duke I ftuar ato te ulen sa me pare ne nje tryeze te dialogut te thirrur nga Forumi Qytetar.
Ne rast te refuzimit te tyre per dialog pa kushte, Forumi do t’I ftoje dy forcat politike ne nje debat te hapur public, transparent dhe me pjesmarrjen e Asamblese Qytetare te Interesit Publik.
Forumi Qytetar angazhohet te krijoje kete Asamble me pjesmarrjen e te gjitha organizatave qytetare te vendit dhe grupeve te interesit – duke ftuar cdo shoqate t’I bashkohet kesaj nisme menjehere.
Forumi do t’u dorezoje po sot dy partive te medha kerkesat per takim. Ne presim te takohemi me z.Rama dhe z. Basha apo me titullare te larte te autorizuar prej tyre, jo me vone se dita e premte dt. 21 qershor 2019.

Do t’ju njoftojme nderkohe per oraret e takimit, me besim se kjo perpjekje e brendshme, qytetare gezon mbeshtetjen e medias.