Delegacioni ne Shkup Çairi 2006

Shoqata Tirana viziton Komunen e Çairit per ndere te vendosjes se monumentit te Skenderbeut ne sheshin qendror te kesaj komune! Kryetari Shoqates Tirana z. Arben Tafaj i dhuron kryetarit te komunes se Çairit z.Izet Mexhiti flamurin e Shoqates Tirana dhe te dy kryetaret nenshkruajne aktin e binjakezimit te dy institucioneve ne kuader te kembimeve kulturore, arsimore dhe historike!