Ditet e Trashegimise Kulturore, Petrele 4 korrik 2008

Me 4 korrik 2008 Shoqata Tirana organizon ne Kalane e Petreles aktivitetin “Ditet e trashegimise Kulturore” Qellimi i aktivitetit: -panair i produkteve bio te prodhuesve lokale te treves se Tiranes; – paraqitja e punimeve te dores dhe artizanale si vlere e pa tjetersueshme e pasurise se treves; -ekspozimi i kostumeve popullore si pasuri etnografike e treves si dhe kenge dhe muzike tradicionale nga grupet artistike te zones.
Moren pjese: Ylli Pango Minister i Kultures; Kujtim Qefalia Kry. Komunes Dajt; Ylli Kupi Kryetari i Komunes Petrele; Ahmet Halili Kryetarit. Komunas Preze si dhe deputeti i zones z. Durim Lame