Ekspozita e Profesor Sadik Kaceli ne Galerine Kombetare te Arteve

Ne Galeria e Arteve Figurative perurohet ekspozita e piktorit te madh Sadik Kaceli dhe monografia e zj Eli Xoxa per kete personalitet te artit shqiptar! Fjalen a rastit e mbajti z Rubens Shima.
Zv Ministre e Kultures zj. Zana Turku ne fjalen e saj thesoi rolin e madh qe ka Sadik Kaceli ne artin e piktures shqiptare.
Kryetari i Shoqates Tirana u shpreh ne fjalen e tij se Sadik Kaceli ben pjese tek ata personalitete Tiranase te cilet i takojne tre epokave dhe qe i rezistuan diktatures!