Ekspozite e piktorit Serxho Petrela, ne ambientet e Parlamentit

Shoqata Tirana organizoi per here te pare nje veprimtari te veçante ne ambientet e Parlamentit shqiptar, ekspoziten e piktorit tiranas Serxho Petrela.
Ne kete ekspozite ne kuadrot e autorit pasqyrohet me mjeshteri artistike tradita ne arkitekturen e kryeqytetit, koloristika ne kostumet tradiconale dhe ne peisazhet dhe natyrat e qeta.
Pjesemarresit shprehen kenaqesine dhe mirenjohjen per organizimin e kesaj veprimtarie.