EKSPOZITE FOTOGRAFIKE NE KALANE E TIRANES ME RASTIN E 100 VJETORIT TE TIRANES KRYEQYTET

Shoqata Tirana vijon festimet me ekspozite fotografike ne Kalane e Tiranes ne pervjetorin e 100 te Tiranes Kryeqytet. Nepermjet fotove te personaliteteve tiranase te cilet per gjate ketij 100 vjeçari deshmuan se elitat politike, akademike, ushtarake, biznesit, artistike,sportive..etje kane luajtur dhe vazhdojne te luajne nje rol te rendesishem ne jeten e vendit