Emisioni 100 minuta Kandidatet vendore 26 04 2015

Ora News, ne emisionin “100 minuta” perball gazetarit te mirnjohur Blendi Salaj. Kandidati per Bashkine e Tiranes, z. Arben Tafaj, shpalos origjinen e tij, formimin arsimor dhe profesional, karrieren ne drejtimin e pushtetit vendor si dhe ambicjen per te drejtuar Tiranen!