Emisioni Bardh a Zi Çlirimi I trotuareve

Arben Tafaj mungesen e permendoreve dhe busteve ne qytet e trajton si shperhje e problematikes se mjedisit kulturor dhe si mungese respekti per figura te rendesishme historike te Tiranes dhe Shqiperise