Emisioni Fakt me gazetarin Çim Peka

Arben Tafaj dhe Pandi Sare perballe gazetarit Çim Peka ne Ntv. Centralizimi i kompetencave te qeverisjes qytetit nga Bashkia e Tiranes, dhe asfiksimi i Njesive Bashkiake, ka ndikuar ne uljen e nivelit te sherbimeve ndaj qytetareve.
Shoqata Tirana nje organizate qytetare e barazlarguar nga partite politike.
Qendrimi i Shoqates Tirana ne lidhje me projektin e Sheshit Skenderbej.
Arben Tafaj denoncon planin rregullues zviceran si nje mekanizem klientelist planifikimi ne duart e kryetarit te Bashkise i cili diskriminon pronat e pronareve te vjeter dhe çon ne zhvillimin e zhballancuar te Tiranes