Emisioni i ftuari i dites TV Koha 11 04 2011

11.04.2011 Kryetari i Njesise Bashkiake nr. 8 i ftuar ne TV Koha skjaron se ngritja e tesioneve elektorale me baze saktesine e listave zgjedhore,nuk perben sens, sepse paisja me karta elektronike biometrike qe zevendeson çertifikatat dhe rregjistri kombetar elektronik kane shmangur shume parregullsi qe lisheshin me keto elemente zgjedhor!