Emisioni i mengjesit I ftuari i dites 17 03 2010

Kartat e identitetit dhe pesaportat biometrike nje proces ne mbarevajtje ne Njesine Bashkiake 8. Kryetari Arben Tafaj , denoncon mungesen vemendjes se Bashkise se Tiranes ne lidhje me festimet e 90 vjetorit te Tiranes Kryeqytet duke mos e vlersuar as si feste lokale 11 shkurtin.