Fjala e Lulzim Bashes ne 20 vjetorin e Shoqates Tirana

Me 22 prill 2011 u festua 20 vjetori i Shoqates Tirana. Ne atmosferen e ngrohte dhe festive qe shoqeroi kete takim krahas pjesemarresve te shumte merrte pjese edhe zoti Lulzim Basha, i cili mbajti edhe nje fjalim pershendetes.