Gara per Bashkine e Tiranes

Spoti elektoral, dhe takimi i permbylles i fushtes elektorale per Bashkine e Tiranes te subjektit zgjedhor LDVMP me kandidat z. Arben Tafaj per zgjedhjet vendore 2015.