Gjurmet, Tirana Arben Tafaj

Tirana kryeqëndër e shqiptarëve me Sheshin Skenedrbej, ku priten rrugët historike jug veri dhe lindje perëndim! Interviste mbi rolin e Shoqatës Tirana ne jetën kulturore te qytetit dhe kontributi i saje ne evidentimin e vlerave qytetare. Kryetari i Shoqatës, denoncon mungesën e teatrit te qytetit, estradës qytetit, muzeut historik dhe cirkut të tiranës dhe i bën thirrje organeve të pushtetit vendor dhe qendror që të marrin përgjegjesitë e detyrës në riaktivizimi e jetës kulturore te tiranes! Kultura është produkt qytetarie dhe tiranasit e kane ruajtur dhe kultivuar në shekuj, këtë tipar themelor të tyre!