Hapje e fushates Eja me Ne 30 08 2003

Hapja e fushates elektorale per pushtetin vendor ne vitin 2003.Kandidati per Bashkine e Tiranes z. Spartak Ngjela! Shoqata Tirana u perfaqesua ne keto zgjedhje me kryetarin e saje z. Arben Tafaj si kandidat per Nj. Bashkiake 8 ne Tirane i mbeshtetur nga koalicioni i djathte! Fitorja qe pasoi pas procesit te zgjedhjeve ne njesine 8 te Tiranes, u konsiderua jo thjesht fitore politike e te djathteve ne kete zone, por ne rradhe te pare e antareve te Shoqates Tirana dhe qytetareve te Tiranes!