I ftuari i dites Koha Televizion date 30 12 2011

Plani i investimeve per vitin 2012 nga Bashkia Tiranes dhe vizioni i ri planifikues i z.Lulzim Basha! Pjesmarrja per here te pare i Njesive Bashkiake ne kete proces!