Intervista Ndryshimet ne Bashkine e Tiranes 29 07 2011

Takimi i pare i kryetarit te ri te Bashkise se Tiranes z. Lulzim Basha me date 29.07.2011 me kreret e njesive vendore te Tiranes ne kuader te vendosjes se dialogut periodik dhe frymes se re te menaxhimit te qytetit, e cila mungonte prej vitesh. Kronika: Abc News; Vizion plus; Klan; Tvsh; Planet!