Kapitalizmi agrar 27 Mars 2015

27 mars 2015 Hotel Tirana Internacional Shoqata Tirana organazon simpozium ” Kapitalizmi Agrar” fillesat dhe ringritja e tij ne Shqiperi.
Pasi i uroi te pranishmeve mirseardhjen Kryetari i Shoqates Tirana z.Arben Tafaj theksoi se ky simpozium synon perfshirjen e organizatave te shoqerise civile, perfaqesuesve te institucioneve akademike dhe shoqatave te fermereve ne analizen e sfitave dhe te mundesive te sektorit te bujqesise ne Shqiperi!
Referuan:
— Prof.Rexhep Uka. Universiteti Bujqesor Tirane
— Prof. Dr. Ardian Maçi. Dekan i Fakultetit te Bujqesise ne UBT
— Zj. Ruzhica Gelo eksperte per procesin e Integrimit Evropian per Bujqesine!
— Z. Indrit Xhaferaj. Perfaqesues i Kooperacionit Italian per Shqiperine!
— Z. Shkelzen Marku. Drejtor Kombetar YUNUS !
— Z. Naim Hasa. Drejtor i Fondeve te Pensionit SIGAl.
— Z. Ilir Pilku. Menaxher i zhvillimit te SME ne Shqiperi