Kleriket Muslimane dhe Ndihma e tyre per Gjuhen Shqipe 6 Mars 2015

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_wp_text]

Ne daten 6 mars 2015 ne Muzeun Historik Kombetar u zhvillua takimi me teme “Kleriket Muslimane dhe Ndihma per Gjuhen Shqipe”. Mbledhje u drejtua nga Prof. Shyqyri Rreli. Ne takim u mbajten kumtesa me interes shkencor dhe historik nga Xhemal Balla, Bedri Alimehmeti, Ramazan Subashi, Ilir Agolli. Ne fund te takimit e mori fjalen Kryetari i Shoqates Tirana Arben Tafaj, i cili foli per rolin dhe ndihmen qe kane dhene kleriket muslimane  ne zhvillimin e gjuhes shqipe, dhe ne zhvillimin e kultures ne pergjithesi ne vendin tone.

[/vc_wp_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Xk5Dnh0X4vo”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]