SHOQATA TIRANA PERSHENDET FITOREN E ALEANCES PER QYTETARIN NE ZGJEDHJET VENDORE 2015

Ne nje konference per shtypin Shoqata Tirana pershendet fitoren e “Aleances per Qytetarin”. Kryetari z. Arben Tafaj theksoi se kjo fitore shenon nji epoke te re ne drejtimin e Tiranes. Qeverisja nuk do te jete vetem ne emer te qytetareve por edhe ne ineres te tyre me pjesmarrjen e drejtperderejt te qytetareve ne vendimmarrje. Kjo fitore ishte triunf i qytetarise mbi njgjyrimet partiake dhe dasite politike.