Konferenca Kombetare Familjet e Shquara Fisnike Shqiptare 17 Janar 2009

17 janar 2009 aktivitet kombetar kushtuar familjeve te Medha Fisnike Shqiptare ku moren pjese mbi 500 te ftuar perfaqesues nga te gjthe trevat e Shqiperise. Ne kete aktivitet moren pjese dhe pershendeten: Presidenti i Shqiperise shkelqesia e tij z. Bamir Topi, Prici Leka i Dyte, Z. Ali Ahmeti kryetar i BDI, prof. Valentina Duka etj. Ne fjalen e tij ne kete takim Kryetari i ShoqatesTirana z. Arben Tafaj foli per familjet e medha te Tiranes dhe kontributin e tyre ne historine e Shqiperise. Elitat politike, ekonomike, akademike, te mendimit etj. familjet fisnike dhe integrimin social te tyre. Perpjekjen 50 vjeçare te komunizmit qe tentoi ngritjen e modeleve “fake” te elitave te reja dhe goditja e elitave te trasheguara.